Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

El Festival de Circ de Girona mostrarà tres espectacles amb disset nord-coreans

Es va apropant la data del Festival Internacional de circ - Elefant d'Or de Girona i a poc a poc es van coneixent més detalls de l'esdeveniment. D'entre les 24 atraccions previstes, n'hi haurà tres amb artistes nord-coreans, de les quals dues mai s'han vist fora d'aquell país. En total, l'organització espera l'arribada de disset nord-coreans i confia que puguin actuar al festival. El director, Genís Matabosch, ha admès que han «arriscat» programant aquests tres números per les dificultats burocràtiques per tal que els ciutadans d'aquell país viatgin i ha explicat que ja s'estan fent els tràmits perquè puguin participar al festival gironí. Pel que fa als visats, ja estaria tot encarrilat i s'està treballant perquè tot el material i l' atrezzo pugui arrribar també a Girona. Fa dos anys, els artistes d'aquest país van arribar a Catalunya però la Xina va retenir el material amb el qual havien d'actuar. L'any anterior sí que havien pogut participar, i guanyar, el certamen.

Els artistes provenen del gran circ de Pyongyang i faran atraccions amb funàmbuls a gran altura, balança russa amb barra fixa i bàscula. Els nord-coreans representaran un dels divuit països de quatre continents que es podran veure del 22 al 26 de febrer a la carpa del Camp de Mart de la Devesa de Girona. Molts són d'herència russa. Els artistes provindran de les companyies més importants del món: gran circ estatal de Rússia, gran circ estatal del Vietnam, Associació Nacional d'acròbates de la Xina, gran circ estatal de Bielorússia, centre de desenvolupament del circ de Mongòlia i el circ Nacional de Cuba, a més del de Corea del Nord. També hi haurà artistes procedents del Kazakhstan, Israel, Anglterra, Ucraïna, Turkmenistan, Austràlia, Moldàvia, Xile, Brasil França, Estats Units, Argentina i Finlàndia.

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL