Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

Canvi important a la Campanya Girona10

Els interessats a participar al sorteig de Girona10 es podran inscriure a partir del dimarts vinent a les dotze del migdia. El termini estarà obert fins al diumenge d'aquella setmana a les 23:59 hores. Tot i que els menús a deu euros dels restaurants l'any passat també formaven part del sorteig, aquest any no serà així. L'Associació d'Hostaleria de Girona ha indicat que aquest any no caldrà «entrar en el sorteig», sinó «trucar directament als restarants participants que trobaràs al web –de Girona 10– i reservar» la taula.

La campanya Girona 10 es farà un cop més l'últim cap de setmana de gener –els dies 26, 27 i 28–, i a més enguany arriba amb una novetat important: per primera vegada se sortejaran habitacions d'hotel gratuïtes, entre altres sorepreses que els organitzadors encara mantenen en secret i preveuen anunciar els propers dies. Tanmateix, a la pàgina web de Girona10 s'explicarà tota la informació sobre activitats i sorteig a partir d'aquest dimarts. Ara mateix, està inactiva a l'espera del dia asseyalat.

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL