Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

Del «petit Oxford» del Barri Vell a l'arribada de l'alta velocitat

L'arribada de l'alta velocitat, un gran avanç per a Girona malgrat les polèmiques i les decepcions que ha comportat. La reconversió de l'antic hospital de Santa Caterina en les oficines de la Generalitat. L'abans i el després que va suposar el naixement de la Universitat de Girona (UdG), tant al Barri Vell com amb el campus de Montilivi. El festival Temporada Alta, l'ascens del Girona FC a Primera Divisió, el parc del Migdia, el motor que ha suposat el Celler de Can Roca per impulsar la gastronomia i l'hostaleria de la ciutat... Girona ha viscut molts canvis en els darrers 25 anys, que han comportat una transformació profunda. I ahir en va oferir un bon repàs qui en va ser alcalde entre 1979 i 2002, Joaquim Nadal, que va protagonitzar una conferència organitzada per l'associació Gicor a la biblioteca Carles Rahola.

«Fa 25 anys ens peleiàvem perquè la gent vingués a visitar Girona, mentre que ara ens peleiem perquè no vinguin tant», va indicar Nadal, il·lustrant així el creixement –i reconeixement– que ha guanyat la ciutat en les darreres dècades. Nadal va admetre que la ciutat pateix alguns riscos i que pot morir d'èxit –va assenyalar, per exemple, que no li agrada gens el carrer de la Força, «un monocultiu de botigues de souvenirs poc triats»–, però va considerar que la situació no és ni molt menys preocupant, ni tan sols en relació als pisos turístics.

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL