Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

Es vol fer un amistós de la selecció femenina, a Girona

Una final de la copa de les Nacions femenina, contra Galícia (triomf per 46-75), el 20 de maig del 2012, continua sent ara com ara l’últim partit que ha jugat una selecció absoluta catalana de bàsquet. És molt temps i, en aquest sentit, s’estan movent fils per recuperar-ho. Aprofitant la designació de Girona com a capital del bàsquet femení 2018, hi ha la voluntat d’incloure en el programa d’actes un amistós de la selecció femenina. Així ho va confirmar ahir el president de la territorial gironina, Francesc Xavier Santaló: “Hi estem treballant. Hi ha bona predisposició de les jugadores i d’instàncies esportives, però abans de donar res per fet, cal trobar data i rival.”

Aquest estiu, la copa del món femenina es disputa a Espanya, a les Canàries, del 22 al 30 de setembre. La intenció seria situar el partit abans que la selecció espanyola es concentrés, previsiblement un mes abans. En la situació política actual, també cal veure quin paper hi tindrà la FEB. Fa un any, es va fer una temptativa similar i hi va posar traves. I, al final, el partit no es va jugar.

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL