Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

Mishima presenta a La Mirona el millor disc català del 2017

El grup barceloní Mishima actuarà aquesta nit a la sala La Mirona de Salt (23 h, 12 i 15 euros), dins la gira de presentació del seu vuitè disc, Ara i res, premiat pels crítics de la revista Enderrock com el millor disc català del 2017.

Justament, Enderrock va presentar ahir a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona un disc col·lectiu d’homenatge a un dels discos més destacats de Mishima, Set tota la vida, en el desè aniversari de la seva publicació. Artistes tan diferents com ara Judit Neddermann, Mazoni, Els Amics de les Arts, Marina Rossell i Xavi Lloses, Joan Miquel Oliver, Paco Loco & Muni, Estúpida Erikah, Senior i el Cor Brutal, Power Burkas, Gener, Joana Gomila, Clara Peya & Pol Fuentes, Salvatge Cor i Mi Capitán han versionat les cançons de Set tota la vida, en un disc que tanquen els mateixos Mishima amb una gravació en directe de Neix el món dintre l’ull, amb Laetitia Sadier (Stereolab).

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL