Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

La copa fa canviar l’horari de l’Atlético-Girona

L’encaix dels horaris de la lliga i de la copa dels equips que continuen vius en les dues competicions ha acabat afectant també el Girona. Ahir es va confirmar que el duel al Wanda Metropolitano contra l’Atlético de Madrid es jugarà el dissabte 20 de gener a les 16.15 h i no el diumenge 21 com estava previst en un primer moment. Així, doncs, el partit contra l’equip madrileny manté l’horari però s’avança 24 hores.

El canvi de dia podria afectar la planificació d’alguns dels aficionats que ja havien comprat entrades i havien programat el viatge per veure el Girona contra l’Atlético. A Montilivi van reaccionar ràpidament i ahir van explicar que els aficionats que hagin comprat l’entrada o adquirit el viatge a Madrid amb el club i que el nou horari no els permeti desplaçar-se tindran l’opció de reclamar que els tornin els diners. De fet, l’opció d’afegir-se a l’expedició d’aficionats blanc-i-vermells cap al Wanda Metropolitano encara estarà oberta fins dijous que ve a les 12 del migdia. El preu de l’entrada és de 40 euros i el club també ofereix el desplaçament amb autocar per un preu de 60 euros.

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL