Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

La grip retalla un 30% el nombre de donants en la Marató de Sang

La grip ha afectat de ple la Marató de Donants de Sang de Catalunya, que en les seves primeres dues jornades s'ha tancat amb 2.460 donacions, un 30% menys que en l'edició anterior.

Per poder arribar a l'objectiu de 8.000 donacions mentre duri la Marató, que es tanca el pròxim divendres 19 de gener, aquest diumenge obrirà excepcionalment el Banc de Sang de l'Hospital Clínic de deu del matí a dues de la tarda.

També es poden fer donacions a les unitats mòbils que es desplaçaran a Bescanó, Cerdanyola del Vallès, Flix, L'Ametlla del Vallès i Santa Margarida i els Monjos.

Altres indrets on s'han habilitat punt de donació en el marc de la Marató del Banc de Sang han estat el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el CCCB, amb 197 donacions, l'Hospital del Sant Pau (117 donacions), Vall d'Hebron (79), l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (80 donacions), l'Hospital de Bellvitge (97 donacions), Mútua de Terrassa, (50), L'Arnau de Vilanova de Lleida, (36), el Joan XXIII de Tarragona, (51), l'Hospital Josep Trueta de Girona, (39 donacions).

L'objectiu de la Marató és remuntar les reserves de sang després d'unes festes nadalenques en què la donació ha baixat un 25% pel canvi d'hàbits de la ciutadania. Ara hi ha sang per a les necessitats dels malalts dels propers 5 dies de mitjana, quan el nivell òptim és 10 dies.

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL