Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

El Mercat del Lleó entrega un centenar de bicicletes contra l'exclusió social

El Mercat del Lleó de Girona ha repartit un centenar de bicicletes entre els seus clients. Es tracta d'una iniciativa contra l'exclusió social que han tirat endavant els comerciants de les diverses parades i l'empresa Ecosol, vinculada a Càritas. Els agraciats han estat compradors que durant el mes de desembre i fins el dia de Reis han comprat en algun dels establiments participants. Cada comerciant entregava una butlleta al client i després es va fer un sorteig entre tots.

Aquest dissabte s'ha fet l'acte d'entrega del centenar de bicicletes, i cada afortunat ha escollit la que més s'ajustava a les seves necessitats. El president de l'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó, Manel Rodríguez, s'ha mostrat molt satisfet del resultat de la iniciativa i ha destacat que han "volgut donar un valor afegit a la campanya de Nadal i Reis".

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL