Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

La plataforma Salvem la Devesa troba «faraònic» i «barroer» el Pla Especial

La Plataforma Salvem la Devesa està perfilant les al·legacions al Pla Especial del parc de la Devesa aprovat inicialment al ple municipal de Girona del novembre de l'any passat amb els vots a favor de totes les formacions excepte el grup de la CUP i ERC-MES, que es van abstenir. El document inicial de treball de la Plataforma és de més de cinquanta pàgines i ara s'estan redactant i resumint les al·legacions que es presentaran abans del debat de l'aprovació definitiva. Però la idea és clara: El pla Especial és «faraònic» i «barroer». Ho assenyala un dels portaveus de la plataforma, Carles Clemente.

El Pla estableix inversions durant entre quinze i vint anys amb un mínim 30 milions d'euros, majoritàriament provinents de les arques municipals, però també amb suport de fons europeus. Des de la plataforma es dubta que des d'Europa es puguin donar gaire més de 300.000 o 400.000 euros. Però, sobretot, qüestionen que un pla tan a l'engròs «no resol els problemes del dia a dia».

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL