Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

Històries naturals

Els humans tota la vida ens hem sentit el centre del món, fins i tot ho descrivim, amb un pèl de cinisme, amb un concepte concret: antropocentrisme. Tot ho veiem des del nostre punt de vista i, quan la realitat no s'ajusta a aquesta visió, ho canviem a caprici. Al nostre voltant tot acaba tenint forma humana, fins i tot els animals, en els contes infantils, els transfigurem en éssers que caminen amb les potes del darrere i que parlen com nosaltres.

Ens sentim còmodes pensant que som en el punt culminant de la piràmide creativa i que no hi ha cap altre ésser que sigui millor que l'Homo sapiens. Però, com sempre, la ciència arriba per a desmentir-ho. Recentment un enginyer agrònom especialitzat en biofísica i neurobiologia, Stefano Mancuso, ha publicat una sèrie de treballs en els quals defensa la idoneïtat i fins i tot la superioritat del món vegetal en qüestió d'organització, capacitat de supervivència i d'intel·ligència.

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL