Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

La fiscalia demana 38 anys de presó per a un veí de Salt atrapat abusant d'un menor

La fiscalia demana 38 anys de presó per al veí de Salt enxampat el gener del 2017 mentre abusava sexualment d'un menor de 15 anys. No serà el primer cop que s'assegui al banc dels acusats de l'Audiència de Girona. El juliol del 2016 el van absoldre d'abusar d'un nen de 12 anys i exhibir-se davant seu perquè, al judici, la víctima es va desdir. Ara, el jutjaran per captar fins a quatre menors fent servir perfils falsos amb nom de dona a les xarxes socials per concretar trobades i mantenir relacions sexuals. Segons l'escrit d'acusació, va abusar de tres dels menors amb qui va contactar. La fiscalia demana que indemnitzi les quatre víctimes amb un total de 18.000 euros.

Segons la fiscalia, l'acusat, que de nacionalitat hondurenya, captava les víctimes (tots ells menors de 16 anys) a través de les xarxes. Feia servir perfils falsos amb noms com «Valeria Esperanza Amor Amor», «Laura Helen Linder Linder» o «Melani Guerrero Vasquez».

Amb la primera víctima hi va contactar el novembre del 2015, quan tenia 13 anys. A través de Facebook. La trobada es va fer al pis del processat, situat al carrer Francesc Macià de Salt. Segons l'acusació pública, l'acusat tenia intenció de mantenir relacions sexuals amb la víctima tot i tenir «ple coneixement» que era menor d'edat.

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL