Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

La planta de Campdorà ja ha tancat per reformes i els residus s'envien a Vacarisses

El Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental, situat a Vacarisses, tractarà els residus de Girona, Salt i Sarrià durant els dos anys que durin les obres de modernització de la planta incineradora de Campdorà. Les instal·lacions gironines van tancar el passat 31 de desembre i en principi estaran en procés de reforma fins al 31 de desembre de 2019. Per això, la societat pública Trargisa ha signat un acord amb el Consorci que gestiona l'equipament de Vacarisses per tal que la fracció resta dels residus gironins es pugui tractar allà. L'acord és per dos anys, tot i que la data de finalització podria anticipar-se en cas que la reforma de l'incineradora s'acabi abans.

El preu del servei de tractament de la fracció resta procedent de Girona, Salt i Sarrià serà el mateix que paguin els municipis del Vallès Occidental. Els responsables calculen que això suposarà aproximadament un augment de dos milions d'euros en el pressupost del Consorci vallesenc. Concretament, preveuen que arribin unes 30.000 tones l'any procedents de Girona, que son les que actualment es cremen a Campdorà.

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL