Cursos, formación, oposiciones y master, cursos subencionados
Noticias Locales GIRONA

Europa passa factura

Mirant la taula, la conclusió és que l’Spar Citylift Girona ha dit virtualment adeu al primer lloc de la fase regular –a dues victòries de l’Avenida i el desempat perdut– però pensant en la copa l’anàlisi pot ser més positiva. L’Olympiacòs no va aconseguir eliminar l’Uni però la negativa a avançar el partit a dimecres va posar plom a les cames de les gironines. Havien passat 44 hores i, es miri com es miri, de 44 a 68 s’hauria guanyat un 50 per cent de temps de recuperació. Ahir Colhado anava de quatre grapes en l’últim quart. I la seva cara a la sala de premsa era d’esgotament, de buidor.

El partit entre els dos millors equips de la lliga més aviat va semblar entre els dos millors equips defensius de la competició. Que també ho són. L’Uni no es va sentir còmode a la pista en la primera meitat. És clar, l’Avenida és un equip d’Eurolliga, i es nota. Per discutir la victòria a l’equip de Salamanca s’ha de conviure amb l’ús de les mans i del contacte –sempre en sabran més– amb els dos contra un i, en general, a una sèrie d’estratègies encaminades a impedir que el rival tingui continuïtat en el joc. L’Uni no en va tenir en el primer quart perquè va perdre el rebot de manera escandalosa –dels 17 que van sortir de l’anella gironina, 9 van ser per a l’Avenida–, però és que al darrere també va patir molt contra les jugadores grans d’Ortega, responsables de 14 dels 19 punts visitants en el primer quart. Els únics bàsquets en joc van ser els tres de Colhado i el triple de Núria Martínez que va engegar el marcador.

Noticia CompletaComentarios ¿Qué opinas?...
CONTACTO: NO ENVIAR CV, serán borrados por el sistema. Recordar que nosotros no ofrecemos empleo solo publicamos información laboral de terceros. Si quieres publicar ofertas de empleo, o cualquier otra duda o sugerencia: alexserranodelmazo@hotmail.es

POLÍTICA COOKIES | PROTECCIÓN DE DATOS | AVISO LEGAL